E-mail eller chat online for at få en professionel plan for dårlig signalløsning

Signaldækning på salgskontoret,Flytter de bittesmå signal-"basestationer" ind i gården?

Signalafdækning i salgskontoret,Når de nye bygninger kommer til salg, kan det manglende signal for alvor påvirke salget.Lintratek besluttede at tage en usædvanlig vej og bryde den traditionelle ledningsordning.Byg mini "basestationer" og fyld signalet op.Ingen åben linje, ingen skade på dekorationen, den er smukkere!

Projekt Analyse

Projekt Analyse

Projektet er placeret i en ejendomssalgshal i Panyu, Guangzhou, som er nyåbnet den 21.Faciliteterne omkring bygningen er ikke fuldt udstyret, og hele salgskontoret og elevatoren har intet signal.Det dårlige mobiltelefonsignal har en alvorlig indflydelse på salget af fast ejendom, og kunderne vælger Lintratekmobiltelefon signalforstærkerefter omfattende mærke, eftersalg, kvalitet og pris reference.

Signalafdækning i salgskontoret

Designskema

Salgshal for midten af ​​den grønne, glasvægge rundt om bagsiden form bygning, glas sammenlignet med cementvægge, signalblokken er ikke alvorlig, hvis brugen af ​​traditionelle ledninger ordning, ikke kun at dække flere værter, øge unødvendigt budget, og med kundens krav i den skjulte skønhed er også meget anderledes.

Efter at have forstået kundernes behov, opgav Lintratek-teamet den traditionelle ledningsordning i det centrale grønne bælte for at etablere en mikrolancerings "basestation", en repeater med to store pladeantenner, en stor pladeantenne kan dække sektorområdet 700 meter ved hjælp af to retningsbestemt transmission, kan hele bygningen dækkes, to elevatorer ved hjælp af et slæb tosignalforstærker.

Signalafdækning i salgskontoret

Produkt samlokalisering ordning

Denne plan vil spare flere gange budgettet.Den store pladesendeantenne bruges mest til udendørs signaldækning af ørken, ørken, mineområde, tunnel og andet åbent terræn, med høj forstærkning, stor effekt, god tætning, lang levetid og andre egenskaber, med repeateren, dækningseffekten er fremragende!

Signalafdækning i salgskontoret

Installationsproces

1. Installation af modtageantenne: Installer modtagerantennen i nærheden af ​​salgsafdelingen (området med mobiltelefonens signalværdi > 3 barer), og modtagerantennens signalstyrke påvirker dækningseffekten.

Signalafdækning i salgskontoret

2. Installation af divergerende antenne: Pladeantennen er en retningsbestemt sendeantenne og skal monteres mod dækningsområdet.

Signalafdækning i salgskontoret

3.Start strømforsyningen, efter at modtage- og sendeantennerne er tilsluttet værten;ellers vil værten blive beskadiget.

91307

4. Signaldetektering

Efter installationen kan du direkte registrere signalet online, eller du kan bruge "CellularZ"-softwaren til at detektere effekten.RSRP er en standardværdi til at måle om signalet er glat, generelt set er mere end -80dBm meget glat, og der er stort set intet netværk under -110dBm.

Signaldetektering

Installationseffekten kan ses, salgskontoret + to elevatorsignaler er fulde, internetopkald er glatte!

Mange kunder vil i sidste ende vælge Lintratek efter at have sammenlignet kvaliteten og prisen på flere forstærkermærker.Kunderne køber ikke kun produkter, men også kvalitet og service.Linchuang har ikke kun 24H lyn ud af løsningen, eksklusiv eftersalg og anden "one-stop service", men også den "hastende kunde presserende, løse problemet med kunder, helhjertet for kundeservice" formålet med den fulde implementering.

Artikelkilde: lintratekmobiltelefon signalforstærker www.lintratek.com


Indlægstid: 13. september 2023

Efterlad din besked