E-mail eller chat online for at få en professionel plan for dårlig signalløsning

Parkeringspladsens signaldækning: Intet signal på parkeringspladsen?Hvad skal man gøre?

mobiltelefon signal dækningi parkering tilfælde. Dårligt signal i parkeringsplads betalingsområde, føre til køretøjer overbelastning og ofte klaget!For at forbedre den underjordiske parkeringsplads tre operatører, 2G-4G-netværk, anbefaler Lintratek følgende ordning for fuldstændigt at løse problemet med intet signal i den underjordiske parkeringsplads.

Projekt Analyse

Projektet er placeret på en underjordisk parkeringsplads i Pudong, Shanghai.Signalet ved udgangen af ​​parkeringspladsen er meget dårligt, og kunderne skal bruge meget tid på at genopfriske betalingen, hvilket ofte forårsager overbelastning af køretøjer og forårsager klager.Kunder skal løse problemerne med mobil, telekommunikation, Unicom internetadgang og opkald, kun dække eksportafgiftszonen.

Skema Design

Skema Design

Efter at have set billederne og testdata leveret af kunderne, anbefaler "Lintratek Coverage Team" installation af et blår og to kombinationer (en signalrepeater med to sendeantenner), installation af en sendeantenne ved afgiftsudgangen og derefter installation af en indendørs sendeantenne på omkring 15 meter, så hele betalingsporten kan dækkes helt.

Produkt samlokalisering ordning

Produkt samlokalisering ordning

Denne mobiltelefon signalforstærker er designet til stor kælder og lukket rum signaldækning forskning og udvikling, har karakteristika af nem installation, signalstabilitet, grøn miljøbeskyttelse, multi-band kombination, opkald og internet er meget glat!

Installationsproces

Installationsproces

Installationsproces

1. Installer modtagerantennen:

Modtagerantennen er installeret nær udgangen fra parkeringspladsen (området med mobiltelefonens signalværdi > 3 streger), og signalstyrken på modtagerantennen påvirker dækningseffekten.

Installer dækselantennen

2. Installer dækselantennen:

Når loftsantennen er installeret, vender det lille hoved nedad, og signalet sendes 360° til det omkringliggende område (150 meter).Det anbefales at installere på loftet parallelt med jorden.

Tilslutning af forstærker

3.Tilslutning af forstærker

Marker MS og BTS på venstre og højre side af værten, svarende til henholdsvis indendørs og udendørs antenneporte.Tilslut værten til strømforsyningen og start den.

Signaldetektering

4. Signaldetektering

Efter installationen kan du direkte registrere signalet online, eller du kan bruge "CellularZ"-softwaren til at detektere effekten.RSRP er en standardværdi til at måle, om signalet er glat, generelt set er mere end -80dBm meget glat, og der er stort set intet netværk under -110dBm

parkeringspladsbetaling er ikke længere overbelastet

Efter installationen er parkeringspladsbetalingen ikke længere overbelastet, den mobile 4G glatte internetadgang er glat, og dækningseffekten bliver rost af kunderne.Har du også signalproblemer, så velkommen til privat besked i baggrunden.

Hvis du også har brug formobiltelefon signal dækning, venligst kontaktwww.lintratek.com


Indlægstid: Sep-07-2023

Efterlad din besked