E-mail eller chat online for at få en professionel plan for dårlig signalløsning

Ørkensignaldækning, hvordan man forbedrer mobiltelefonsignalet i fjerntliggende områder

40-50 km væk fra byen, signaldækning dybt ind i Indre Mongoliets ørken.Hvordan får man dækning over så lang en afstand?Signalforstærkerudstyret skal også være vandtæt, sandtæt og modstandsdygtigt over for ekstremt høje temperaturer?

 1

Først jegProjektdetaljer

Indre MongolietDesertSignalCoverskud

Projektets placering Indre Mongoliet, Kina
Dækningslængder 4000Kvadratmeter
Projekttype ForretningBrug
Projektprofil Tivis af kilometer væk fra byen har undersøgelsesstedet næsten intet signal
CtilbageholdsretDemand Forbedrede mobil- og Unicom-mobiltelefonsignaler, undersøgelsessignaldækning.

2

På grund af det tidligere olieefterforskningsprojekt i Gansu og Bohai er signaldækningseffekten for god!Vi modtog også signaldækning fra to olieefterforskningssteder i Indre Mongoliets ørken/Gobi-ørkenen.

3

4

Undersøgelsen er placeret i Indre Mongoliets ørken/Gobi-ørkenen dyb, i alt to undersøgelsespunkter på hver omkring 2000 kvadratmeter.Det omgivende miljø er barskt, ofte ledsaget af sand, høj temperatur og brændende problemer. Fra den nærmeste by 40-50 kilometer, der dækker de første tre netværkssignaler er ikke tilgængelige, kan ikke bruge nogen kommunikationsværktøjer.

5

Signaldetektering før overlejring

Vi registrerer signaler i toppen af ​​de omkringliggende klitter.Endelig blev der fundet et glat forbindelsessignal på toppen af ​​de højere klitter 3 km væk, med en RSRP på omkring -100dBm.

(RSRP er standardværdien til at måle, om signalet er glat, generelt set er det meget glat over -80dBm, og der er stort set intet netværk under -110dBm.

6

Andet IDesigneringScheme

Projektet skal løse tre udfordringer:

1, afstanden fra dækslet er for langt, strømforsyningen er ubelejlig.

2, den samlede dækningsafstand er for langt, signaltabsproblemet.

3, ørkenmiljøet er barskt, har brug for støv, vand, høj temperaturbestandighed og anden ydeevne.

7

Produkt samlokalisering ordning

For projektsituationen,Vores teamet valgte en 20W optisk fiber repeater med en stor pladeantenne.

Den optiske fiberrepeater kan opnå ultra-langdistance signaltransmission, og transmissionsprocessen er grundlæggende tabsfri.Chassisskallen er designet med vandtæt og støvtæt aluminiumslegering med høj densitet, som er frygtløs over for det barske ørkenmiljø og nemt dækker tusindvis af kvadratmeter!

Den store pladeantenne er valgt til at modtage og sende.Den store pladeantenne har fordelene ved høj forstærkning, stor effekt, godt sektormønster, pålidelig tætningsydelse og lang levetid og er velegnet til ørken, bjerge og andre store dækningsområder.

8

9

På grund af besværet med strømforsyningen i Gobi-ørkenen kan yderligere solcelle-energiproduktion perfekt løse problemet med signaldækning.

Fjerde I Installation

1. Installer modtagerantennen ognærende optisk fiber repeater:

En stor pladeantenne og en nærende optisk fibermaskine er installeret på toppen af ​​klitten tre kilometer væk.Jo glattere signalet fra modtageområdet er, jo bedre er signaldækningseffekten.

10

2. Installereing en stor pladeantenne og fjernoptisk fiberrepeater:

Installereing en stor pladeantenne og en fjernoptisk fibermaskine nær undersøgelsesstedet.På grund af den retningsbestemte karakter af den store pladeantenne bør installationen være mod signaldækningsjorden.

Kontroller, at modtage- og sendeantennerne er installeret, før den optiske fibermaskine tilsluttes.Ellers errepeater kan blive beskadiget.

  1. Signaltestning:

Efter installationen bruges "CellularZ"-softwaren igen til at detektere signalværdien, og mobil- og unicom-signalværdien efter dækning er -83dBm til -89dBm, dækningseffekten er meget tydelig!

Signaldækningssager fra Gansu Bohai til Indre Mongoliet, det er nok til at bevise, at kvaliteten og servicen af ​​Lintratek signalforstærkere er upåklagelig.

Lintratek Signal Repeater fra forskning og udvikling til produktion, kontrollerer strengt hver produktionsproces.Hver signalforstærker er udstyret med flere grupper af anti-interferens moduler og anti-korrosions legering krop, og derefter efter høj og lav temperatur, stødsikker, vandtæt, ældningstest for at sikre, at den kan bruges i ekstreme miljøer såsom ørkener og tunneler .


Indlægstid: 31-jul-2023

Efterlad din besked