E-mail eller chat online for at få en professionel plan for dårlig signalløsning

Bar Signal Coverage Case,Hvordan KTV coveret mobiltelefon signalerer

Lydvæggen i KTV bar er for tyk, boksvæggen er også for meget.Fælles problem: Signaltab!Mobiltelefon afbrudt! Før dekorationen, kan du finde Lintratek, vi er professionelle for dig at løse alle problemer med signal. Hvordan KTVdække mobiltelefonsignaler?

Projekt Analyse

Projekt Analyse

Projekt Analyse

Designskema

Vi tog højde for det lange spor af baren, værten valgte 35F-GDW trådløs repeater (højeffektvært kan kompensere for tabet af langdistancetransmission), understøtter tre-frekvens samtidig forbedring, medlogaritmisk antenne, loftsantenne og vægmonteret antenne.

Produkt samlokalisering ordning

Produkt samlokalisering ordning

Signal Repeater (5F-GDW) har opstrøms og nedstrøms frekvensbåndsdistributionsdesign, eliminerer signaloverbelastning, opnår nemt 1000 personer på samme tid med netværket, understøtter brugerdefinerede frekvensbånd, 2/3/4/5G frekvensbånd derhjemme og i udlandet kan tilpasses, dækningseffekten er mere perfekt.

Produkt samlokalisering ordning

Produkt samlokalisering ordning

Installationsproces

1. Udendørs modtageantenneinstallation: Find et sted, hvor signalkilden (mere end 3 bar) er god udendørs, og den logaritmiske antenne er monteret opad i pilens retning, og er parallel med jorden til basestationen.

Indendørs divergerende antenneinstallation

2. Indendørs divergerende antenneinstallation: Af hensyn til baren er scenearealet valgt at blive overdækket med to vægmonterede antenner, og altan og toilet er valgt til at blive overdækket med loftsantenner.(Installationen skal tilpasses i henhold til scenariet.)

Sørg for, at alle komponenter er tilsluttet og stik er sikret, og tænd for forstærkeren.

3.Sørg for, at alle komponenter er tilsluttet og stik er sikret, og tænd for forstærkeren.

Signaldetektering

4. Signaldetektering

Efter installationen skal du bruge "CellularZ"-softwaren til at registrere hvert område af baren.Følgende figur er signalværdien af ​​Telecom, Unicom og mobile tre netværk, og dækningseffekten er meget glat!

RSRP er standardværdien for at måle om signalet er glat, generelt set er det meget glat over -80dBm, og der er stort set ikke noget netværk under -110dBm.

RSRP er standardværdien for at måle om signalet er glat, generelt set er det meget glat over -80dBm, og der er stort set ikke noget netværk under -110dBm.

Efter installationen er bjælkedækningseffekten fantastisk, og det tredobbelte netværkssignal er meget glat!Brugeren tildelte et andet projekt til Lintratek.

Hvis du har brug formobiltelefon signalforstærker, kontakt venligst lintratek.

Artiklens kilde:Lintratek mobiltelefon signalforstærker  www.lintratek.com

Indlægstid: 29. august 2023

Efterlad din besked